Per als afeccionats a la gastronomía és quasi d'obligada assitència.
El restaurant es portat per en Raimón i l'Ester, dues persones molt compromeses amb el Penedès.
La filosofia del restaurant es basar la seva cuina en els receptaris mediavals catalans, seguint receptes/conceptes de la cuina del llibre del Sent Soví (1320-1330) i el Libre del Coch (1520).
Actualment el Restaurant ofereix 3 menús: El menú Ú, el menú Llull i el menú Eiximenis, essent tots ells molt complerts. Hi ha l'opció de maridatge amb vins i caves.
Com a bon restaurant del Penedès que és, ofereixen una amplia gamma de vins catalans, sobretot del Penedès essent guanyadors del concurs Cartaví 2010 en la categoria B (vins de 25 a 45 €).
El treball i la persitència de'n Raimon a la cuina, es nota en els plats que arriben a la taula, uns plats molt refinats, saborosos, i sorprenents.
L'Ester s'encarrega d'explicar els conceptes dels plats d'una manera exquisita.
He estat vàries vegades al Ú i sempre n'he sortit molt content.
Menú **********
Carta Vins **********
Servei **********
Ambient **********
Juny 2.011
Totalment d'acord, molt destacable també la sobretaula a l'estancia del pis de dalt, la gran cambra "secreta".
ResponderEliminar