Dissabte vam anar una colla a sopar al Celler d'en Lluis a Torrelavit.
Me n'havien parlat positivament, però entre una cosa i l'altra encara no hi haviem anat.
Només entrar al restaurnat em va encantar. Es tracta d'un antic celler que s'ha reconvertit en restaurant respectant l'arquitectura. El local té uns sostres altissims i es molt gran.
La carta es variada amb productes de qualitat i amb un toc desenfadat. Nosaltres vam probar el Pernil de bó, les patates braves com les de sarrià, anxoves, calamarcets rebossats, musclos i un remenat de buti amb arròs del Canadà. Tot molt bé.
Els segons també ens van agradar molt, jo vaig menjar una hamburguesa de vedella amb foie i pernil que em va encantar. Els plats del meus companys també feien molt bona pinta: Secretillo ibèric, un bon bacallà gratinat, etc..
La carta de vins no es una enciclopèdia, però té el que ha de tenir, lo bo del Penedès: Pardas, Naveran, Recaredo, Mas Candí, Agustí Torelló. Una bona carta que demostra que no cal ser molt pretenciós tenint un gran llibre i que llavors no en tinguis ni la meitat, com ultimament m'estic trobant.
Nosaltres vam beure Les Forques de Mas Candí (espectacular) el Manuela de Naveran que el vam trobar boníssim (ja no va tant carregat de fusta) i Recaredo que ja no calen elogis.
El servei s'hauria de millorar una mica, les noies son joves i els hi falta una mica d'experiència però son molt agradables.
El preu es correcte, ens va costar 40 € per persona que jo personalment els vaig trobar molt ben pagats.
En resum hi tornaré.
Menú **********
Carta Vins **********
Servei **********
Agradable sorpresa, vaig poguer disfrutar d'una bona cuina, plats atractius i gustatius amb uns caldos boníssims de petit cellers de la comarca.
ResponderEliminarquin celler d'en lluis mes xulu quis cracks que tenim a torrelavit
ResponderEliminar